f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
Image Alt

Blízky východ

Nachádza sa na „križovatke sveta“. Prekypuje pamiatkami, ikonickými panorámami, prírodnými rezerváciami a plážovými rezortmi. Je obľúbeným miestom pre mladých, rodinnú dovolenku či nákupy. Objavte trblietavé mrakodrapy a moderné dominanty Dubaja, kultúru v bohatej krajine Saudskej Arábii, či malebné pobrežia v Ománe. Počas nádherných hviezdnych púštnych nocí sa môžete ponoriť do beduínskej minulosti krajiny.

Spojené arabské emiráty

Viac foto
Dubaj

One & Only the Palm

One&Only The Palm ponúka elegantnú plážovú oázu s bujnými záhradami a kaskádovými fontánami. Táto najintímnejšia prímorská enkláva Dubaja má závideniahodné miesto na súkromnom polostrove Palm Island. Je obklopená úžasnou odľahlou plážou s privilegovaným výhľadom na pôsobivú panorámu Nového Dubaja.

Dubaj

Burj Al Arab

Hotel Burj Al Arab Jumeirah, ktorý stojí na vlastnom ostrove, otvorili na začiatku nového milénia ako najluxusnejší hotel sveta a okamžite sa stal ikonou moderného Dubaja. Predstavuje to najlepšie čo súčasné hotelierstvo vie ponúknuť, je určený iba top VIP klientele, ktorá vyžaduje luxus, kvalitné služby, osobitný prístup a súkromie. Vďaka honosnému vybaveniu a bezkonkurenčným službám je Burj Al Arab označovaný za prvý 7-hviezdičkový hotel na svete.

Viac foto
Viac foto
Abú Dhabí

Emirates Palace Mandarin Oriental

Hotel Emirates Palace Mandarin Oriental je rozľahlý, architektonicky pôsobivý a vizuálne oslnivý. Pôsobí ako z palác z arabských rozprávok, zo zlata a mramoru a s obrovskou kupolou. Tento zlatý palácový rezort sa trbliece pozdĺž pobrežia nádherného zálivu na západnom konci Corniche. Táto nábrežná promenádna oblasť Abú Dhabí má krásne upravené záhrady s monumentálnymi fontánami, cyklistické a pešie chodníky a detské ihriská. Nachádzajú sa tu aj skvelé reštaurácie a kaviarne a dominantný prezidentský palác.

púšť Liva, Abú Dhabí

Qasr Al Sarab Desert Resort

Qasr Al Sarab – púštna oáza v Abú Dhabí, vystupuje z dún vo farbe plameňov ako fatamorgána a pozýva na dobrodružstvo v tom najluxusnejšom štýle. Hostia sem prichádzajú, aby unikli starostiam každodenného života vďaka sledu výnimočných zážitkov, od rituálov v hammame cez pokojný výhľad na obklopujúce duny až po jazdu teplovzdušným balónom a na ťave, ktorá vrcholí beduínskou táborovou hostinou.

Viac foto

Saudská Arábia

Viac foto
Riyadh

Four Seasons Riyadh

Four Seasons Hotel Riyadh, ktorý sa týči nad mestom v ikonickej veži Kingdom Tower, je rušným miestom, ktoré sa vyznačuje štýlom a sofistikovanosťou. Prepracované interiéry oživujú autentické saudské dedičstvo a remeselnú zručnosť. Elegantné ubytovacie zariadenie ponúka vonkajší bazén, spa a wellness služby. V reštaurácii The Grill si zasa môžete vychutnať eklektické kulinárske zážitky z Blízkeho východu. Romantický únik pre dvoch si môžete užiť na nebeskom moste vo výške 300 m, kde jediný stôl so sviečkami bude len pre vás.

Jeddah

Rosewood Jeddah

Uprostred kontrastnej krajiny, kde sa púšť stretáva s Červeným morom, sú v Jeddahu na dosah ruky všetky vymoženosti a atrakcie, po ktorých turisti vo svojom voľnom čase túžia. Navyše, neďaleko sa nachádza okruh F1, kde sa pravidelne konajú preteky VC Saudskej Arábie. Historické mesto Jeddah je plné kultúrnych a umeleckých pamiatok, ktoré stojí za to vidieť. Hotel Rosewood Jeddah je obľúbený aj kvôli gastronómii – ponúka vynikajúce aj neformálne reštaurácie s bohatou škálou jedál od tradičnej blízkovýchodnej kuchyne až po európsku a čínsku.

Viac foto
Viac foto
AlUla

Banyan Tree Alula

Rezort so stanovými vilami, ktorý sa nachádzajúci sa v čarovnom prostredí AlUla v Saudskej Arábie, je púštnym útočiskom v jednej z najzáhadnejších a najvzrušujúcejších cestovateľských destinácií na svete, inšpirovaných prírodným prostredím údolia Ashar. Vydajte sa na multi-zmyslový zážitok v Banyan Tree AlUla. Nechajte sa omráčiť tichom, pokojom, úžasnými skalnými útvarmi, čírou silou prírody a cíťte sa, akoby sa čas a priestor náhle zastavili a umožnili zmyslom úplne sa prebudiť.

Omán

Viac foto
Muscat

The Chedi Muscat

Tam, kde sa majestátne pohorie Al Hajar stretáva so svojím žiarivým odrazom v pokojných vodách Ománskeho zálivu, sa uprostred elegantne upravenej 21 akrovej záhradnej oázy týči hotel The Chedi Muscat so 162 izbami a vilami ovplyvnenými ománskou kultúrou a tradíciami. Táto vznešená a zároveň centrálna poloha vyhovuje rovnako turistom na voľný čas ako aj obchodným cestujúcim. Atraktívnosť hotela ktorý ponúka šesť rôznych reštaurácií a salónikov, balijské kúpele, tri bazény, klub zdravia a dve konferenčné miestnosti , tak umocňujú aj pútavé kultúrne atrakcie Muscatu.

polostrov Musandam

Six SensesZighy Bay

Rezort inšpirovaný dedinou v Ománe, ktorý sa nachádza na dramatickom ománskom polostrove Musandam, kde sa drsné hory ponárajú do pulzujúcich smaragdových vôd, cez prašnú piesočnatú pláž, ponúka celý rad víl, apartmánov a plážových úkrytov, z ktorých každá má vlastný bazén, tradičný letný dom a čas a priestor nájsť seba samého. Každý si tu nájde niečo, vrátane eklektického stolovania s miestnou a medzinárodnou kuchyňou, ocenených kúpeľov a množstva jedinečných zážitkov.

Viac foto
Viac foto
pohorie Al Hajar

Alila Jabal Akhdar

Jabal Akhdar, čo v arabčine znamená „Zelená hora“, je súčasťou pohoria Al Hajar, jednej z najúžasnejších oblastí Ománu. Alila Jabal Akhdar, posadená nad 2000 metrov nad morom, vám poskytne prístup do tejto nádhernej krajiny nedotknutej krásy. S výhľadom na dramatickú roklinu a s výhľadom na pohorie Al Hajar má Alila Jabal Akhdar perfektnú polohu na objavovanie preslávenej drsnej krajiny regiónu, útočisko pre dobrodružných cestovateľov, milovníkov prírody a tých, ktorí hľadajú únik z púštneho tepla.

Katar

Doha

Raffles Doha

Legendárna značka Raffles, ktorá je synonymom ultra-luxusu, sa v hlavnom meste Kataru predstavuje vo veľkolepom štýle. Hotel Raffles Doha sídli v 37-poschodovej inovatívnej budove Katara Towers na nábreží, ktorej dizajn je inšpirovaný skríženými mečmi na pečati krajiny, ktoré symbolizujú silu, moc a autoritu.

Viac foto
Viac foto
Doha

Mandarin Oriental Doha

Mandarin Oriental Doha je intímne a štýlové mestské útočisko nachádzajúce sa v centre Msheireb Downtown Doha, životného štýlu a kultúrneho centra mesta. Izby a apartmány boli navrhnuté svetoznámym štúdiom Davida Collinsa, spája elegantný, súčasný dizajn s jemnými prvkami tradičného katarského dedičstva.