f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
Image Alt

Južná Ázia

Nedotknuté pláže s teplou vodou na Maledivách, nádherná zelená príroda a historické chrámy naprieč vnútrozemím, ale i pikantné kulinárske tradície, úžasná divočina, farebné festivaly a architektonické skvosty. V neposlednom rade tiež nenútená pokora domorodého obyvateľstva. Nechajte sa strhnúť krásou a kúzlom Budhom požehnanej Srí lanky, Indie, či Bhutánu.

India

Viac foto
Narendra Nagar

Ananda Himalayas

Ananda Himalayas sú cenami ovenčené luxusné kúpele nachádzajúce sa na úpätí Himalájí, rodisku starovekého indického umenia jogy, meditácie a ajurvédy. Ananda, ktorá sa venuje obnove rovnováhy a harmonizácii energie prostredníctvom holistického prístupu, zahŕňa liečebné princípy Východu a Západu so špecifickým zameraním na ajurvédu a jogu, spolu so súčasnými medzinárodnými kúpeľnými skúsenosťami.

Džajpur

The Leela Palace Jaipur

Vydajte sa na jedinečnú cestu a spoznajte históriu, kultúru a neuveriteľnú živosť Jaipuru z luxusného pohodlia tohto moderného paláca. Tento nádherný palác sa nachádza na majestátnom pozadí pohoria Aravalli. Môže sa pochváliť viac ako ôsmimi akrami upravených záhrad a závideniahodnou polohou – v blízkosti kľúčových pamiatok a turistických miest v rámci komplexu starobylého mesta. Preskúmajte majestátnu nádheru dedičstva Rádžpútánu v tejto významnej stavbe, pri výzdobe ktorej bolo využité tradičné remeslo thikri, intarzované zrkadlá, maľby Shekhawati a postriebrené kupoly.

Viac foto
Viac foto
Udajpur

The Oberoi Udaivillas

5-hviezdičkový hotel Oberoi Udaivilas sa pýši veľkolepou architektúrou a nachádza na brehu jazera Pichola, obklopený bujnými záhradami, so zložitým usporiadaním prepojených chodieb a kupol, ktoré odrážajú usporiadanie samotného Udaipuru.Udaipur, niekdajšie hlavné mesto kráľovstva Mewar, známe ako „Mesto jazier“, je okázalé obrovskými pevnosťami, palácmi, chrámami a záhradami na kopci, ktoré pripomínajú jeho majestátnu históriu.

Naí Dillí

The Lodhi

Mestská oáza centrálne umiestnená v Naí Dillí, The Lodhi, sa rozprestiera na takmer siedmich akroch na ulici Lodi Road v blízkosti záhrad Lodi, rozsiahleho parku s historickými hrobkami z 15. storočia. Hotelová reštaurácia je považovaná za jednu z najlepších v meste a ponúka eklektické možnosti od miestnych špecialít až po medzinárodné pochúťky. Okrem toho sa v Lodhi nachádzajú prvotriedne kúpele s exkluzívnym hammamom, salónom spravovaným stylistami a najmodernejšou posilňovňou.

Viac foto
Viac foto
Rádžastán

Amanbagh

Amanbagh je zelenajúca sa oáza paliem, ovocných a eukalyptových stromov ležiaca v opevnenom areáli, ktorý bol kedysi miestom konania kráľovských poľovačiek. Suity Haveli a pavilóny s bazénom , ktoré evokujú honosnú eleganciu moghulskej éry, poskytujú pokojnú základňu, z ktorej môžete objavovať bohaté dedičstvo Rádžasthánu, dramatického pohraničného regiónu Indie. Ocenený dizajn Amanbagh zahŕňa kupolové kupole a súkromné nádvoria.

Sri Lanka

Viac foto
Tangale

Amanwella

Päťhviezdičkový rezort Amanwella v Tangalle na Srí Lanke je plážová oáza zasadená do divokej, drsnej a odľahlej krajiny. Každá z 30 voľne stojacich priestranných suít má vlastný bazén a 180-stupňový výhľad na pobrežie. Táto destinácia je ideálna pre oddych na pláži, ale i stretnutia s kultúrou a divokou zverou. Hostia majú prístup do národných parkov vrátane Udawalawe a Bundala, ktoré ponúkajú pohľady na slony, krokodíly a vtáky.

Tangale

Anantara Peacehaven Tangale

Anantara Peace Haven Tangalle Resort sa nachádza na skalnom útese uprostred veľkej kokosovej plantáže s panoramatickým výhľadom na more a nádhernú odľahlú pláž. Pri príchode vás privíta zvuk tradičných bubnov raban a pri odchode sa môžete zúčastniť miestnej ceremónie pri západe slnka spojenej s požehnaním, ktorú doprevádza hra na tradičné srílanské bubny a trúbenie na mušle.

Viac foto
Viac foto
Hatton

Ceylon Tree Trails

Je ťažké nezadržať dych pri kráse smaragdovo zelených kopcov údolia Bogawantalawa, štyri hodiny jazdy od Colomba. Krásne zrekonštruované bungalovy z koloniálnej éry so starožitným nábytkom a posteľami s baldachýnom na vás zapôsobia akoby ste sa vrátili v čase. Preskúmajte panstvo so skúseným pestovateľom čaju Bernardom, okolo pestro oblečených zberačov čaju, ktorí vám ukážu svoje remeslo.

Kalkudah

Karpaha Sands

S nekonečným jemným pieskom, nádherným zálivom a tyrkysovou vodou, v ktorej sa dá bezpečne plávať, si oddýchnete v tieni kývajúcich sa paliem, budete pozorovať pokojný horizont a podľahnete kúzlu tejto bezpochyby najúžasnejšej pláže na Srí Lanke. Miesto vyhradené pre pár privilegovaných ponúka autentický luxus v blízkosti prírody a miestnych rybárskych komunít. Karpaha Sandsje jediným rezort na pláži Kalkudah s iba 17 súkromnými luxusnými stanovými apartmánmi pre náročných cestovateľov.

Viac foto

Maledivy

Raa Atoll

Joali Being

JOALI BEING bol postavený na základe princípov biofilného dizajnu, vedeckého systému integrácie architektúry a dizajnu s prírodou, ktorého cieľom je dosiahnuť harmóniu a zlepšiť tok energie. Unikátna budova uvítacej haly získala aj architektonické ocenenie. Každá zo 68 top dizajnových víl má svojho komorníka alebo „Jadugara“. Rezort tiež ponúka personalizované transformačné programy, ktorých konečným cieľom je, aby sa hostia vrátili domov s pocitom obnovenia, povznesenia a inšpirácie.

Viac foto
Viac foto
Raa Atoll

Joali

Ultraluxusný rezort JOALI sa nachádza na ostrove Muravandhoo v atole Raa na severe Maldív. Každá z jeho 73 víl a rezidencií je inšpirovaná nejakým príbehom a je zariadená tak, aby tento príbeh pripomínala. Na mieste môžete obdivovať jedinečné umelecké a sochárske diela vytvorené špeciálne pre rezort JOALI. Pulzujúci oceán a okolitá zeleň ponúkajú dokonalé prostredie pre rôzne aktivity zabezpečované rezortom JOALI vrátane šnorchlovania s mantami, poznávania degradácie koralov v podvodnom múzeu, wakeboardingu s jachtou, výletov plachetnicami dhoni alebo stretnutia s miestnymi komunitami.

North Male Atoll

One & Only Reethi Rah

Elegantný a veľkolepý rezort One&Only Reethi Rah ponúka dokonalý zážitok z dovolenky tým, ktorí hľadajú vrchol tropického luxusu. Autentické plážové a vodné vily sú premyslene navrhnuté tak, aby vás ponorili do prírody a povzbudili vás, aby ste sa znova spojili so sebou samým a so svojimi blízkymi. S diskrétnou, vrelou a úžasne nenáročnou obsluhou, jedinečnými reštauráciami, pohlcujúcim wellness programom, skvelými zážitkami na objavovanie a nezabudnuteľnými večierkami.

Viac foto
Viac foto
Noonu Atoll

Soneva Jani

Soneva Jani jedným z najexkluzívnejších letovísk s najnižšou hustotou na svete. Rezort sa nachádza v lagúne na ostrove Medhufaru na maldivskom atole Noonu. Má 8 ostrovných víl a 51 víl nad vodou s bazénom a toboganom, z ktorých každá ponúka nenapodobiteľný luxus, charakteristické služby Barefoot Guardian a ničím nerušený výhľad na oceán. Rezort ponúka množstvo úchvatných a transformačných zážitkov pri vodných športoch v tyrkysovej lagúne, pri wellness procedúrach alebo pri večeri strávenom vo hvezdárni.

Baa Atoll

Four Seasons Landaa Giraavaru

Vitajte v rezorte Four Seasons Maldives Landaa Giraavaru. Tento zelený koralový ostrov lemovaný plážou ponúka sofistikované pôžitky na súši aj na vode – od pravých ajurvédskych terapií v kúpeľoch až po čľapkanie, plachtenie alebo potápanie v Indickom oceáne podobnom drahokamom a najpanenskejšej lagúne na Maldivách. Rezort sa nachádza v rámci svetovej biosférickej rezervácie Baa Atoll UNESCO.

Viac foto

Buthán

Bhután

Amankora

Kombinácia aman, slova zo sanskrtu pre „mier“ a kora alebo „kruhová púť“ v dzongkhe, bhutánskom jazyku, Amankora, je séria chát v centrálnych a západných údoliach Bhutánskeho kráľovstva. Bhután, jediné prežívajúce himalájske budhistické kráľovstvo, je jedným z najodľahlejších a najnedotknutejších prostredí na Zemi. Aby ste čo najlepšie zažili všetko, čo Bhután ponúka, môže Amankora prispôsobiť cesty, ktoré zahŕňajú kombináciu jej chát nachádzajúcich sa v údoliach Paro, Thimphu, Punakha, Gangtey a Bumthang.

Viac foto
Viac foto
Bhután

Six Senses Bhutan

Rezort Six Senses Bhután vás nakopne k tomu, aby ste sa zastavili a zamysleli. Najlepší spôsob, ako objaviť dedičstvo a pohostinnosť tohto pestrého himalájskeho kráľovstva, je cestovať po ňom. Vily a apartmány, ktoré tvoria Six Senses Bhutan, boli premyslene navrhnuté tak, aby sa cestovatelia mohli naplno ponoriť do prírodných krás a kultúry Bhutánskeho kráľovstva, pričom ponúkajú moderný pohľad na tradičnú bhutánsku architektúru a formu. Tieto stavby, ktoré sa štýlovo líšia od údolia k údoliu, prezentujú rozmanitosť a osobitý charakter každého miesta.