f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
Image Alt

Ďaleký východ

Bohatá kultúra, úžasné pláže, chutné jedlo – Ďaleký východ je skutočne podmanivá destinácia. Ak sa chcete ponoriť do skutočne odlišnej kultúry, ako je vaša vlastná, zažiť kontrasty živosti ruchu a tichosť scenérií úžasných pláží, máte na výber z niekoľkých krajín prekypujúcich históriou a dedičstvom. Načerpajte dávku inšpirácie z palety vôní a farieb ďalekého východu a vyberte si región.

Malajzia

Langkawi

The Datai Langkawi

Datai Langkawi je luxusný rezort, ktorý sa nachádza v srdci starobylého dažďového pralesa. Je to romantický pokojný úkryt, ktorý ponúka dokonalý magický únik a umožňuje každému hosťovi spojiť sa s prírodou v pokojnom prírodnom raji. Nedotknutý dažďový prales je domovom bohatej flóry a fauny: počas svojho pobytu môžete zahliadnuť langurov tmavých, tokajských gekonov a kolugo sundských. Súkromný chodník rezortu vedie na vysnívanú idylickú pláž s bielym pieskom v zálive Datai, ktorá podľa ocenenia National Geographic patrí medzi 10 najlepších pláží na svete.

Viac foto
Viac foto
Desaru Coast

One&Only Desaru Coast

Objavte úchvatnú kolekciu luxusných apartmánov, kráľovskú vilu a súkromné domy One&Only, ktoré sú inšpirované krásou a tradíciami očarujúceho juhovýchodu Malajzie.
Vydajte sa na neuveriteľné dobrodružstvá cez nedotknutú krajinu a teplé more, objavujte divokú prírodu, miestne komunity a kultúrne zázraky. Ochutnajte čerstvé exotické pochúťky, nechajte sa rozmaznávať starobylými aj novodobými wellness procedúrami.

Langkawi

Four Seasons Langkawi

Odľahlé útočisko lemované kilometrovou plážou a vápencovými útesmi ponúka portál k prírodným zázrakom Langkawi. Prebuďte sa ranným plávaním v bazéne a potom sa vydajte preskúmať tajomné mangrovníkové lesy, kľukaté rieky a staré morské komíny, ktoré tvoria túto krajinu. Nádherný areál zasadený do globálneho geoparku UNESCO Langkawi je domovom niekoľkých tropických druhov vtákov vrátane zoborožcov.

Viac foto
Viac foto
Malajzia

Mandarin Oriental Kuala Lumpur

Hotel Mandarin Oriental Kuala Lumpur sa nachádza medzi rozkvitnutými záhradami parku KLCC a ikonickými dvojičkami Petronas Twin Towers a zo svojich elegantne navrhnutých izieb a nádherných apartmánov ponúka pôsobivý výhľad na mesto. Objavujte divy malajzijského hlavného mesta s celým radom zážitkov na mieru pre hostí hotela Mandarin Oriental. Objavte krásy mesta na bicykli, odhalte tajomstvá pravej malajskej kuchyne alebo utečte na vysočinu, kde budete popíjať voňavé čaje z miestnych plantáží – výber je na vás.

Japonsko

Viac foto
Tokyo

Aman Tokyo

Z výšin Otemachi Tower zmierňuje Aman Tokyo mestskú dynamiku hlbokou atmosférou pokoja. Veľká vstupná hala, izby v štýle ryokan a kúpele Aman, inšpirované japonskou tradíciou dizajnu, s výstavami z ikebany, umývacími papierovými dverami a platformami engawa patria medzi najväčšie v meste.

Kyoto

The Mitsui Kyoto

Hotel Mitsui Kyoto sa nachádza v srdci Kjóta, priamo pred hradom Nidžó, na mieste, kde 250 rokov sídlila významná rodina Mitsui. Povestná história lokality sa odráža v každej zo 161 izieb, ktoré sú modernou rekonštrukciou tradičnej japonskej čajovne pôvodného domu. Dôležitou súčasťou hotela je SPA zóna, kde si hostia môžu vychutnať prírodný kúpeľ v horúcich prameňoch. Vo februári 2023 získal hotel najvyššie hodnotenie 5 hviezdičiek v sprievodcovi Forbes Travel Guide 2023, ktorý hodnotí najlepšie hotely, reštaurácie a kúpele na svete.

Viac foto
Viac foto
Osaka

The Ritz Carlton Osaka

Hotel Ritz-Carlton Osaka sa nachádza v srdci prestížnej obchodnej a nákupnej štvrte Umeda v Osake, oproti stanici Osaka. Tradičný veľkohotel starostlivo zariadený umeleckými a starožitnými predmetmi v tradícii hotelov The Ritz-Carlton. Snúbi v sebe pôvab anglického kaštieľa z 18. storočia s jemnou krásou japonských detailov. Stravovanie ponúka pestrú škálu svetovej kuchyne a zahŕňa francúzsku reštauráciu La Baie ocenenú michelinskou hviezdou ako aj reštauráciu Tempura by Hanagatami.

Okinawa

Halekulani Okinawa

Halekulani prináša nenápadnú, nadčasovú eleganciu do prostredia úchvatnej prírodnej krásy na Okinawe. Hostia sú pozvaní objaviť a prebádať dušu týchto ostrovov v luxusnom pohodlí a ústraní a zároveň zažiť legendárnu službu, pre ktorú je známe meno Halekulani.

Viac foto

Indonézia

Viac foto
Sumba

Nihi Sumba

Toto nie je únik z každodenného života. Je to návrat k dobre prežitému životu. Kde sa drsný luxus stretáva s neregulovanou slobodou. Miesto na spojenie s niečím väčším, ako ste vy sami. Útočisko pre dobrodruha, ktorý je nekonečne vášnivý a zvedavý. Príďte s otvoreným srdcom, zajazdite si po pláži na divokom koni a odíďte navždy zmenení. Toto je dovolenka s cieľom, ktorý má zmysel. Toto je pobyt v NIHI Sumba.

Pulau Bawah

Bawah Reserve

Nádherný tropický raj obklopený modrým oceánom, rezervácia Bawah leží v chránenom ústraní 160 námorných míľ (300 km) severovýchodne od Singapuru v odľahlom súostroví Anambas v Indonézii. Táto nedotknutá a predtým neobývaná morská chránená oblasť je obklopená tyrkysovými lagúnami a koralovými útesmi, ktoré uspokoja outdoorových dobrodruhov, ktorí si chcú dopriať, ako aj tých, ktorí chcú relaxovať v raji. Bawah ponúka udržateľný luxus v celej svojej kráse.

Viac foto
Bali

Capella Ubud

Capella Ubud sa pýši mnohými oceneniami a dlhodobo patrí medzi najlepše hotely na Bali. Architekt Bill Bensley, inšpirovaný ranými európskymi osadníkmi z 19. storočia, navrhol Capella Ubud na Bali ako poctu ich duchu dobrodružstva. Tento rafinovaný kemp je viac ako hotel. Postavený v korunách stromov a ukrytý z diaľky upúta predstavivosť tých, ktorí hľadajú jedinečný zážitok v srdci nedotknutej prírody Bali. Pokiaľ je témou dovolenky dobrodružstvo, Capella Ubud vyniká tým, že je jedným z najunikátnejších a do prírody pohlcujúcich hotelových zariadení na Bali.

Viac foto

Thajsko

Viac foto
Phuket

Rosewood Phuket

Rosewood Phuket sa nachádza na výnimočnom mieste pozdĺž 600-metrovej pláže v Emerald Bay a je tropickým plážovým útočiskom podobný ideálnej oceánskej dedinke. Luxusný rezort Phuket sa vyznačuje inovatívnou architektúrou s jemnými thajskými vplyvmi, ktoré sa organicky prelínajú so sviežou prírodnou krajinou, zatiaľ čo slnkom zvetrané pobrežia a lesknúce sa krištáľové vody pomáhajú osláviť luxusný ostrovný život.

Koh Kood

Soneva Kiri

Hotel Soneva Kiri sa nachádza uprostred nedotknutého tropického ostrova Koh Kood a ponúka luxusné vily s bazénom a terasou. Vydajte sa na prechádzku po pláži s bielym pieskom alebo si oddýchnite pri masáži. Môžete sa tiež venovať vodným športom, ako je šnorchlovanie a kanoistika. V reštaurácii Kruua Mae Tuk môžete ochutnať rôzne jedlá autentickej thajskej kuchyne.

Viac foto
Viac foto
Bangkok

Mandarin Oriental Bangkok

Už viac ako 147 rokov cestujú cestujúci po rieke Chao Phraya, aby zostali v legendárnom Mandarin Oriental v Bangkoku. Tent luxusný päťhviezdičkový hotel v jednom z najzaujímavejších miest sveta sa teší veľmi dobrej povesti. Vyslúžil si neprekonateľné uznanie ako luxusný hotel, ktorý svojim šarmom a pohostinnosťou zapôsobí na hostí z celého sveta. Medzi jeho významnými návštevníkmi nechýbali ani panovníci rôznych krajín.

Koh Samui

Four Seasons Resort Koh Samui

Objavte pokojný život thajských ostrovov v rezorte Four Seasons Koh Samui. Môžete tu stráviť svoje dni objavovaním nedotknutých piesočnatých pláží ohraničených tropickou zeleňou a pokojným modrým morom, leňošením pri našom bazéne s nekonečným okrajom s chladeným nápojom alebo oddychom na súkromnej terase s výhľadom na idylický Siamský záliv – to všetko so všetkým možným komfortom.

Viac foto

Filipíny

Viac foto
Palawan

Amanpulo

Amanpulo, čo znamená „pokojný ostrov“, zahŕňa celý piesočný a koralový ostrov Pamalican, hodinu letu z Manily. Tento súkromný ostrov sa nachádza v skupine Quiniluban, neďaleko Palawanu. Je to najexkluzívnejší rezort na Filipínach a ponúka luxusný pobyt v úplnom ústraní. Úchvatné biele piesočnaté pláže sú obklopené priezračnou tyrkysovou vodou v spojení s morským životom a koralový útes leží len 300 metrov od brehu.

Boracay

Shangri-La Boracay

Shangri-La Boracay, obklopený sviežim svahom s výhľadom na oceán, poskytuje luxusné a odľahlé útočisko. Shangri-La Boracay, ocenené ako jeden z najlepších rezortov v Ázii v súťaži Readers' Choice Awards 2021 Conde Nast Traveler, vyžaruje luxus na tropických ostrovoch v chránenej zátoke na nedotknutom severnom pobreží Boracay. Ponúka súkromnú pláž dlhú 1 148 stôp, 2 úžasné vonkajšie bazény a priestranné izby a vily.

Viac foto
Viac foto
Manila

The Peninsula

Jedinou rozpoznateľnou dominantou centrálnej obchodnej štvrte Makati City v Manile spred viac ako 40 rokov je The Peninsula Manila, veľké, elegantné luxusné miesto. Dvojvežový hotel má rovnaký charakteristický vzhľad ako v deň, keď bol otvorený, od kaskádového vodopádu pri vchode do budovy až po štvorposchodové stropy haly, ktoré zalievajú vyšívané stoličky a ikonickú sochu so slniečkom prirodzeným svetlom.

Singapur

Viac foto
Singapur

Capella Singapore

V srdci ostrova Sentosa sú dva zrekonštruované koloniálne bungalovy Tanah Merah z 80. rokov 19. storočia, z ktorých je hotel rozprestierajúci sa do záhrad ohraničených morom. Vynikajúce služby začínajú ešte pred vaším pobytom, pričom hostí kontaktujú osobní asistenti, aby zabezpečili hladký príchod do hotela Capella v Singapure. Hostia sa môžu tešiť z ocenených kúpeľov Auriga, troch reštaurácií, ako aj z nádhernej krajiny s výhľadom na Juhočínske more. Medzi neďaleké zariadenia patrí golfové ihrisko, atrakcie vhodné pre rodiny a deti.

Singapur

Fullerton Bay

Fullerton Bay Hotel Singapore je úžasným doplnkom k šumivému nábrežiu Marina Bay s úchvatnou architektúrou a úžasnými interiérmi, ktoré kombinujú modernosť a dedičstvo. Päťhviezdičkové ubytovanie, ktoré sa nachádza na vynikajúcom mieste na nábreží v centrálnej obchodnej štvrti Singapuru a umelecko-kultúrnej oblasti, ponúka luxusnú pohostinnosť a vynikajúce služby s izbami s nádherným 360-stupňovým výhľadom na záliv Marina Bay a panorámu Singapuru.

Viac foto