f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
Image Alt

Severná Európa

Ak hľadáte alternatívu k bežnému cestovaniu, tak v každom kúte severnej Európy vás čakajú úžasné zážitky. Dramatické kopce, nadčasové strediská, úchvatné scenérie, éterická polárna žiara, vzrušujúce fjordy – to je len malý prísľub fascinujúcich prírodných kúziel. Stačí si nabrať dokonalú zmes dobrodružstva a relaxu.

Island

Viac foto
Blue Lagoon

The Retreat at Blue Lagoon

Retreat at Blue Lagoon Island je cenami ovenčený luxusný rezort, ktorý zahŕňa 62 apartmánový hotel, podzemné kúpele, michelinskú reštauráciu a súkromnú lagúnu, ktorá pochádza z rovnakých liečivých vôd ako známa Modrá lagúna. Očarujúca oblasť s termálnou vodou bohatou na minerály je ohraničená stáročnými lávovými kaňonmi.

Fljot Valley, Troll Peninsula

Deplar Farm

Deplar Farm je v súčasnosti taká štýlová, opulentná a drahá, že nebyť jej názvu, bolo by ťažké uveriť, že to bola kedysi fungujúca ovčia farma. Jeden z najdrahších hotelov na Islande má len 12 izieb a hoci je zameraný na tých najvyšších klientov, má aj množstvo charakteru. Dobrodružné druhy môžu lyžovať dovnútra a von, zatiaľ čo na jar je možné využiť aj heli-skiing. Pri tejto vysokej cene vás neprekvapí, že jedlo je úžasné, prispôsobiteľné pre akékoľvek preferencie alebo diétne požiadavky a obdivuhodne miestne, ak je to možné.

Viac foto

Škandinávia

Viac foto
Nórsko

Storfjord

Storfjord Hotel je odľahlý luxusný boutique hotel, ktorý sa nachádza v meste Glomset na zalesnenom svahu s výhľadom na Storfjord a Sunnmøre Alpy. Za ručne vyrobenými zrubovými stenami čaká zážitok, aký nikde inde nenájdete. Už len samotný výhľad stojí za návštevu. Pohodlné a priestranné izby sú moderné, no zároveň inšpirované nórskymi tradíciami.

Fínsko

Octola

Najexkluzívnejšia prírodná súkromná divočina nie len v Laponsku, ale v celom arktickom regióne.
Tvar budovy Octola je odvodený od tradičných laponských budov „laavu“, ktoré v minulosti poskytovali prístrešie ľuďom žijúcim kočovným životným štýlom. Súčasťou filozofie luxusu Octola je byť na samote, ďaleko od davov a byť v jednote s prírodou, no s prístupom ku všetkým službám a komfortu.

Viac foto
Viac foto
Švédsko

Nobis

Hotel Nobis je miesto pre fajnšmekrov a uvedomelých obchodných cestujúcich, ktorý hľadajú ubytovanie ponúkajúce ponúka luxus – uvoľnenie a eleganciu v srdci Štokholmu. Obed sa podáva v bistre, šálku kávy si vychutnáte v nádhernom salóniku, relax si užijete v parnom kúpeli, potom si môžete dať lahodný drink v krásnom Gold bare a zakončite deň večerou v reštaurácii NOI. Po dlhom dni si v hotelových izbách navrhnutých architektom a dizajnérskym štúdiom Claesson Koivisto Rune vychutnáte dobrý spánok v posteliach DUX s obliečkami z egyptskej bavlny.

Dánsko

Nimb

Kde bolo, tam bolo v hoteli Nimb – v každej z 38 jedinečne zariadených izbieb a apartmánov hotela sa budete cítiť ako v rozprávke. Exkluzívny boutique hotel je ako žiadny iný na svete, no zároveň taký útulný, intímny a veľkolepý, že tu budete chcieť zostať navždy.

Viac foto