f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
Image Alt

Austrália, Tasmánia, Nový Zéland

Nájdite si svoje vlastné dobrodružstvo na súši, mori a vodách austrálskeho kontinentu – krajiny tradičných domorodých obyvateľov a ich bohatej kultúry. Pulzujúce mestá, architektonické skvosty, veľká oceánska cesta, ružové jazero, či červená hora Uluru, môžu byť východiskovým bodom vo Vašom itinerári zvanom raj cestovateľov.

Austrália

Viac foto
Sydney

Capella Sydney

V marci 2023 bol otvorený prvý hotel siete Capella mimo Ázie: Capella Sydney, ktorá nastavila nové štandardy luxusného ubytovania a služieb v najobľúbenejšom austrálskom meste. Krásne zrekonštruovaná historická budova, ktorú postavil v roku 1900 architekt George Mcrae, je obklopená módnymi obchodmi, barmi a reštauráciami a je len jeden blok od Circular Quay, ikonickej opery, botanickej záhrady.

Ostrov lorda Howa

Capella Lodge

Ostrov Lorda Howa je subtropický „ostrov pokladov“, ktorý sa zachoval v čase. Tvorí ho očarujúca lagúna lemovaná strmými útesmi sopečných vrcholov, vlniaci sa príboj a najjužnejší koralový útes na svete. Úchvatná zmes nedotknutých pláží, bohatých pastvín a bujných dažďových pralesov je domovom stoviek vzácnych a endemických druhov rastlín, morských vtákov a morského života. Ostrov bol v roku 1982 zaradený do zoznamu svetového dedičstva UNESCO.

Viac foto
Viac foto
Urulu

Longitude 131

Longitude 131˚je najslávnejším luxusným kempom v Austrálii, ktorý poskytuje výhľad priamo na unikátnu horu Uluru a cez púšť aj na Kata Tjuta – prírodné krásy zapísané na zozname svetového dedičstva. Medzi hrdzavo červenými dunami Strednej púšte je šestnásť stanových pavilónov ponúkajúcich skvelú základňu, z ktorej môžete objavovať očarujúce Červené centrum Austrálie a jej aborigénske dedičstvo.

Gold Coast

The Langham

The Langham, Gold Coast je nový luxusný plážový hotel, ktorý sa nachádza medzi Surfers Paradise a Broadbeach v srdci najkrajších pláží Queenslandu. Všetky hotelové izby a apartmány ponúkajú úchvatnú panorámu Tichého oceánu alebo vnútrozemia. Môžete tu ochutnať najlepšiu modernú austrálsku a čínsku kuchyňu alebo relaxovať v luxusných kúpeľoch Chuan v The Langham.

Viac foto
Viac foto
Veľká koralová bariéra

InterContinental Hayman Island

Zažite luxus v srdci Veľkej koralovej bariéry. Rezort InterContinental Hayman Island vás ponorí do úchvatnej prírodnej krásy a ikonických zážitkov zo súkromných ostrovov Whitsundays a posvätných chvíľ spojenia s rodinou, priateľmi a sebou samým. Objavte miesto vizuálnej a viscerálnej krásy tak hlboké, že sa budete cítiť premenení.

Tasmánia

Viac foto
Východné pobrežie

Saffire Freycinet

Saffire Freycinet je ocenený all-inclusive luxusný rezort, ktorý sa nachádza v srdci úžasného národného parku Freycinet v Tasmánii. Klenot v zálive Coles Bay, Saffire, ponúka dokonalý zážitok z pobytu v Tasmáni. Svojim hosťom poskytuje exkluzívny prístup k niektorým z úžasných prírodných divov Tasmánie. Vydajte sa na túru so sprievodcom panenskou divočinou, preskúmajte odľahlé zátoky zálivu Great Oyster Bay alebo jednoducho relaxujte na svojom súkromnom balkóne a vychutnávajte si panoramatický výhľad na pohorie Hazards.

Hobart

Islington hotel

Viacnásobne ocenený hotel Islington sa nachádza v exkluzívnej enkláve South Hobart s panoramatickým výhľadom na horu Mount Wellington. Tento butikový hotel s 11 izbami pôvodne postavený v roku 1847 je zároveň historicky reprezentačným miestom, ktoré vás prenesie do časov minulých vďaka pôsobivej zbierke umeleckých diel a vzácnymi starožitnosťami. Vaše zmysli navyše obohatia aj kulinárske zážitky pripravené z miestnych produktov.

Viac foto

Nový Zéland

Viac foto
Northland

Kauri Cliff

Lodge na Kauri Cliffs je luxusná chata v Bay of Islands, kde môžete objaviť krásu panoramatických výhľadov na nedotknuté pobrežie a tmavomodrý oceán. Kauri Cliffs, ktorý je podľa hodnotenia Travel + Leisure rezort číslo jedna v Austrálii a na Novom Zélande, je snom cestovateľov za oddychom.

Nový Zéland

The Marloborough

Marlborough ponúka jedinečný a luxusný zážitok z ubytovania vo svetovo preslávených viniciach Marlborough. Či už hľadáte romantický útek, dovolenku alebo víkend s priateľmi, malý luxusný hotel vám poskytne dokonalé prostredie. V The Marlborough sa ocitnete obklopení krásou a luxusom, od špičkových izieb až po zážitky z ochutnávky miestnych jedál a vína.

Viac foto
Viac foto
Queenstown

Matakauri Lodge

Matakauri Lodge s veľkolepou polohou na brehu jazera Wakatipu ponúka ubytovanie v luxusných chatkách a výhľad na očarujúcu panorámu veľkej trojky: The Remarkables, Cecil a Walter Peak. Len sedem minút od rušného Queenstownu je tento horský azyl pri jazere patriaci pod Relais & Chateaux , ktorý sa nachádza v jednej z najkrajších krajín sveta. Hostia sa odtiaľ môžu helikopterou odviesť na Cecil Peak, kde môžu odpáliť 4 jamky a kochať sa výhľadom na okolitú scenériu.