f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
Image Alt

Stredná Amerika a Karibik

Tropická atmosféra, starodávne mayské ruiny, farebné mestá, nezabudnuteľné festivaly. Bohatá kultúra, prírodné krásy  a divoký raj. Smaragdový baldachýn a farebnosť palety koralových útesov vo Vás zapáli vášeň pre jedny z najkrajších destinácií na svete.

Mexiko

Viac foto
Riviera Nayarit

One&Only Mandarina

Luxusné útočisko pre ekologicky zmýšľajúcich ľudí so zmyslom pre dizajn, ktoré sa nachádza na veľkolepom úseku pobrežia v mexickej Riviera Nayarit. Tento exkluzívny vilový rezort ponúka súkromné vily v korunách stromov a útesov medzi nezastavanou pobrežnou džungľou, ako aj gurmánsku kuchyňu, vynikajúce kúpele a dobrodružné aktivity.

Cabo San Lucas

Rosewood Las Ventanas Al Paraiso

Na dramatickom púštnom pobreží Los Cabos, kde sa stretáva slnko, piesok a more, leží Las Ventanas al Paraíso, Rosewood Resort obdivovaný pre svoju architektúru a umenie a ponúka jedinečne krásne prostredie. Los Cabos je snom rekreačných námorníkov. Otvorené more s malými ostrovmi je stvorené pre pozorovanie podmorského života. Nezabudnuteľný zážitok ponúka objavovanie zátok a zálivov s vodnými jaskyňami a plážami, ktoré sú prístupné len na kajaku. Priamo z pobrežia je tiež možné ďalekohľadom sledovať veľryby, ktoré pozdĺž polostrova Baja migrujú dvakrát do roka.

Viac foto
Viac foto
Mayska riviéra

Chable Maroma

Chable Maroma, jeden z najlepších hotelov na Mayskej riviére. Hostia v Chable Maroma zažijú život na pláži z luxusných a útulných víl a apartmánov zasadených do mayskej džungle, rozprestierajúcej sa v nádhernej džungľovej krajine. Chable si ctí mayské kultúrne dedičstvo a oslavuje spôsob života tejto civilizácie v intímnom kontakte s prírodou.

Kostarika

Peninsula Papagayo

Four Seasons Papagayo

Kostarický rezort Four Seasons v zálive Papagayo s výhľadom na Tichý oceán je štartovacou rampou do sveta nekonečných dobrodružstiev pri turistike na sopke alebo vodných športoch. Okrem relaxu v bazénoch, na súkromných plážach alebo pri kúpeľných procedúrach sa môžete tešiť aj na vynikajúcu gastronómiu z čerstvých surovín priamo z farmy alebo z mora.

Viac foto
Viac foto
La Fortuna

Nayara Tented Camp

Nayara Tented Camp sa nachádza priamo v Arenal Volcano National Park a ponúka 21 luxusných klimatizovaných stanov postavených vysoko na kopci s nádherným výhľadom na sopku Arenal. Stanový tábor je dôležitou súčasťou ambiciózneho projektu Nayara, ktorého cieľom je prispieť k dlhodobej ochrane dažďových pralesov Kostariky.
Čakajú tu na vás vzrušujúce výlety bujnými dažďovými pralesmi, stretnutia s podmanivou divokou prírodou a jej obyvateľmi – leňochodmi alebo túra po svahu sopky, kde sa zregenerujte v horúcich prameňoch.

Bijagua

Origins Lodge

Origins Lodge je dokonalý raj pre telo a dušu, ktorý vás vytrhne z každodennej reality. Ponorte sa do neobyčajnej ríše pokoja a zvedavosti, pri objavovaní kúzla skrytého v čistej kráse prírodného luxusu, a zároveň sa nechajte rozmaznávať hojnosťou a pohostinnosťou služieb Origins. Zážitok sám o sebe vám prinesie aj vysoká gastronómia ponúkajúca jedlá z najčerstvejších surovín dopestovaných v rezorte alebo nazberaných priamo z voľnej prírody.

Viac foto

Karibik: Veľké Antily

Grand Cayman

Kimpton Seafire Resort + Spa

Úplne prvý lifestylový rezort na Grand Cayman je najmodernejším zázrakom na svetoznámej pláži Seven Mile Beach, ktorá prináša výhľad na more a piesok hneď ako prídete. Výhľady na vodu nájdete na každom kroku. Kľukaté záhradné zákutia vás vedú k tajným svätyniam, miestam spoločenských stretnutí, nedotknutým bazénom a samozrejme Karibskému moru.

Viac foto
Viac foto
Dominikánska republika

Eden Roc Cap Cana

Rezort Eden Roc Cap Cana je päťhviezdičkový rezort Relais & Châteaux, ktorý je umiestnený v Cap Cana, ohradenej plážovej komunite Dominikánskej republiky. Komunita s rozlohou 30 000 hektárov je domovom pre pláže, útesy, tropické lesy, prístav a najlepšie golfové ihrisko v Karibiku postavené Jackom Nicklausom. Rezort Eden Roc Cap Cana spája štandardy francúzskej a talianskej riviéry s teplom a kúzlom Karibiku.

Jamajka

Eclipse at Half Moon

Eclipse at Half Moon, obklopený lesknúcim sa Karibským morom na severe a sviežimi svahmi na juhu, je jedným z najluxusnejších prírastkov v Karibiku za poslednú generáciu. Resort vyhľadávaný celebritami vrátane kráľovských rodín zabezpečuje luxusnú starostlivosť, či už ide o špičkovú gastronómiu wellness a spa služby v kúpeľoch Salamander. Lokalita ponúka množstvo príležitostí na športové vyžitie,kúpanie a potápanie v prírodnej zátoke, či prechádzky na na koni.

Viac foto
Viac foto
Portoriko

Dorado BeachRitz-CarltonReserve

Dorado, Ritz-Carlton Reserve so svojím pokojným pobrežím, súkromnými rezidenciami, kúpelnou svätyňou a harmonickým zmyslom pre miesto, ktoré majstrovsky zapadá do prírodného prostredia, pozýva hostí, aby prišli očarení – a odišli bez slova. Tento luxusný plážový rezort ponúka golfové ihrisko, fitnescentrum a nádherný výhľad na Karibské more. Súčasťou rezortu sú štyri reštaurácie, vrátane možnosti vychutnať si večeru pod holým nebom a na pláži.

Karibik: Malé Antily, Náveterné

Viac foto
Barbados

Sandy Lane

Elegantný a exkluzívny hotel Sandy Lane sa nachádza v starobylom mahagónovom háji s výhľadom na 300 metrov dlhý oblúk nádhernej pláže s bielym pieskom. Komplex zahŕňa 113 izieb a apartmánov, ako aj úžasnú 5-spálňovú vilu. S nádhernými kúpeľmi, štyrmi reštauráciami, siedmimi barmi, deviatimi osvetlenými tenisovými kurtmi, dvoma padel tenisovými kurtmi, personalizovaným plážovým servisom, 45 jamkami majstrovského golfu.

St. Vincent

Mandarin Oriental Canouan

Rezort Mandarin Oriental Canouan, ktorý sa pýši zasneným karibským prostredím s priezračným morom, prašným pieskom a živou zeleňou, je obklopený najväčším koralovým útesom v Karibiku. Rezort poskytuje úkryt na odľahlom ostrove s výhľadom na oceán a ponúka množstvo aktivít vrátane golfu, vodných športov a najlepších kúpeľov na súostroví Grenadíny.

Viac foto

Karibik: Malé Antily, Záveterné

Viac foto
Anguilla

Cap Juluca, A Belmond Hotel

Rezort Cap Juluca v Anguille ponúka príjemné prostredie v štýle grécko-maurskej architektúry a očarujúci výhľad na oceán. Teplé dni aj noci v Cap Juluca sú pozvánkou na prechádzky naboso po najkrajšej pláži v Karibiku. Nasávajte pohodovú atmosféru ostrova a užívajte si luxusný pocit z pobytu na nádhernom pobreží predtým, než ochutnáte epikurejské špeciality v jednej z miestnych vyhlásených reštaurácii. Vychutnajte si vodný život vďaka ponuke športových aktivít a vzrušujúcich výletov. Od lekcií plachtenia až po jazdu na kajaku cez skryté zátoky a zálivy - na Anguille nie je konca kraja vzrušujúcich aktivít.

Antigua and Barbuda

Jumby Bay Island

Jumby Bay je súkromný karibský ostrov s palmami, nedotknutými bielymi plážami a neskrotnou prírodnou krásou, ktorý sa nachádza dve míle od Antiguy. Patrí medzi najexkluzívnejšie a najobľúbenejšie súkromné útočiská v Karibiku, ktorý oceňujú aj tí najnáročnejší cestovatelia. Rezort ponúka izby, apartmány a vily vhodné pre páry, skupiny priateľov aj mladé rodiny a všetci bez rozdielu majú all inclusive služby. Dovolenka na Jumby Bay môže byť vašicm zážitkom na celý život, s čarovnými okamihmi, ktoré len čakajú na objavenie.

Viac foto
Viac foto
Britské Panenské ostrovy

Necker Island

Ostrove Necker je súkromný raj Sira Richarda Bransona na Britských Panenských ostrovoch, v úžasnej a nedotknutej oblasti Karibiku. Ostrov Necker, leží v tyrkysových vodách obklopený koralovými útesmi, lemovaný nádhernými bielymi piesočnatými plážami a je domovom najpozoruhodnejšej divokej prírody. Na ostrove sú rozmiestnené luxusné ubytovanie v balijskom štýle, z ktorých každé ponúka jedinečný výhľad a úplné súkromie. Pre individuálne návštevy si môžete na ostrove rezervovať izby počas celého roka. Je tu však aj možnosť prenajať celý ostrov exkluzívne pre vašu skupinu do 48 osôb.

Svätý Bartolomej

Cheval
Blanc St-Barth

Cheval Blanc St-Barth, jediný hotel v Karibiku s vyznamenaním Palace, vo svojej očarujúcej atmosfére odzrkadľuje francúzsky šarm a rafinovanosť. Tento top hotel Karibiku je skutočnou oázou uprostred mora. Hneď od prebudenia sa budete kochať krásou izieb a interiérov, kvetinovými záhradami, tmavomorým morom a jemným pieskom. Svoje dni tu môžete stráviť pohltený rekreačnými alebo športovými aktivitami a večer si vychutnať pri skvelom jedle. Toto miesto je obľúbené a vyhľadávané aj pre svadby a oslavy, ktorým dodá punc výnimočnosti.

Viac foto

Karibik: Lacayanské súostrovie

Viac foto
Bahamy

The Ocean Club Four Seasons

Od svojho otvorenia v roku 1962 je The Ocean Club, A Four Seasons Resort, Bahamy ihriskom pre celebrity a náročných cestovateľov, ktoré sa rozprestiera pozdĺž 8-kilometrového úseku prírodnej pláže s bielym pieskom na ostrove Paradise Island. Spojte sa s bahamskou krásou v enkláve s pozoruhodnou odľahlosťou, kde sú intímne nízkopodlažné budovy ponorené do zelene a záhrad inšpirovaných Versailles. Prebuďte sa na raňajky na svojom súkromnom balkóne, potom si doprajte regeneračné procedúry v jednej z kúpeľných víl v balijskom štýle alebo sa vyberte na golfové kolo na golfovom ihrisku Ocean Club. Nech už strávite deň akokoľvek, nezabudnite sa k nám vrátiť do Martini Bar and Lounge na nočnú kávu.

Turks & Caios

Grace Bay Club

Svetoznámy Grace Bay Club, prvý luxusný kompletne apartmánový rezort na ostrovoch Turks a Caicos, ponúka hosťom útočisko pre nerušenú relaxáciu. Rezort s najväčším prístupom na pláž, ponúka všetky apartmány priamo pri oceáne. Elegancia bieleho piesku vítajúceho krištáľové vody inšpiruje nadčasový luxus ikonického a originálneho klubu Grace Bay, ktorý sa nachádza na jednej z najkrajších pláží sveta. Hostia majú prístup k nespočetným aktivitám, výberu bazénov a inovatívnej ponuke jedál.

Viac foto